Zondagsbrief, 25 juli 2021

Zondagsbrief 25 juli 2021 - online diensten die live bijgewoond kunnen worden
voor de diensten van Protestantse gemeente De Ontmoeting te Noord-Beveland

Morgen is dhr. M. de Ridder, Sassenheim, onze gastpredikant. Al enkele jaren een vertrouwd gezicht op onze kansel.

Deze weken zijn er steeds diensten, zoals gebruikelijk, om 9.30 uur in de Opstandingskerk in Wissenkerke. Daarnaast worden er, onder wisselende verantwoordelijkheid van de drie Protestantse gemeenten op Noord-Beveland, Onderwegkerkdiensten in Kats georganiseerd. Deze beginnen eveneens om 9.30 uur. Morgen wordt de Onderwegkerkdienst door De Ontmoeting georganiseerd en zal ds. Karin van den Broeke voorganger zijn.

Voor de diensten in de Opstandingskerk werken we nog steeds met opgave, omdat we nog wel de grens van 1,5 meter aan moeten houden en dus nog steeds slechts een beperkt aantal kerkgangers toe kunnen laten. U kunt zich (ook in de zomerperiode) aanmelden bij ds. Karin van den Broeke, 0113-404368 of kvandenbroeke@pgdeontmoeting.nl. Het spreekt vanzelf dat u thuisblijft als u klachten heeft die op corona zouden kunnen duiden of als u anderszins een quarantaineplicht heeft.
Voor de Onderwegkerk wordt door de organisatie ter plaatse gelet op het handhaven van de 1,5 meter-grens.

De diensten vanuit Kats zijn te beluisteren, de diensten vanuit de Opstandingskerk zijn met beeld en geluid te volgen. U kunt - als het allemaal goed gaat met de techniek - de diensten dus ook thuis meebeleven, live of later, via pgdeontmoeting.nl of via kerkdienstgemist.nl. U treft de Orde van Dienst voor de dienst in de Opstandingskerk hieronder aan.

Volgende week is mw. A. Datema, Koudekerke, gastvoorganger in de Opstandingskerk.

Boerderijkerkdienst
Op zondag 25 juli vindt ook de eilandelijke boerderijkerkdienst plaats. Afhankelijk van het weer zal dit buiten of in de schuur zijn, bij familie Geelhoed, Vlietenburgweg 5, Wissenkerke. Voorganger is ds. Karin van den Broeke. Muzikale medewerking van de Praisegroep, bestaande uit Marc van den Bor, Esther Geissler, Sjoerd Slotema en Martine Geelhoed. Aanvangstijd: 19.00 uur. U bent zonder aanmelding welkom, ter plaatse zal wel om registratie gevraagd worden. Ter plaatse wordt van u gevraagd de 1,5 meter afstand te bewaren. En uiteraard blijft u thuis als u klachten heeft die op Covid19 zouden kunnen duiden.

Vakantie ds. Karin van den Broeke
Van maandag 26 juli tot en met zondag 15 augustus is ds. Karin van den Broeke weliswaar ‘gewoon’ thuis, maar wil ze zoveel als mogelijk vakantie houden. Bij crisispastoraat is zij echter wel beschikbaar.

Orde van Dienst Opstandingskerk 25 juli 2021: Zesde zondag van de zomer (kleur: groen)

Voorganger: dhr. M. de Ridder

organist: Suus de Moor

Welkom en mededelingen door Ouderling van dienst