Zondagsbrief, 11 juli 2021

Zondagsbrief 11 juli 2021 - online diensten die live bijgewoond kunnen worden
voor de diensten van Protestantse gemeente De Ontmoeting te Noord-Beveland

‘Wie zonder zonden is, werpe de eerste steen.’ Morgen lezen we het mooie verhaal van hoe Jezus omgaat met oordelen, beoordelen en veroordelen. Iets waar we in het dagelijks leven allemaal regelmatig mee te maken hebben en waarvan het dan de vraag is hoe je daar in het licht van het evangelie juist mee omgaat.

In de komende zes weken zijn er steeds diensten, zoals gebruikelijk, om 9.30 uur in de Opstandingskerk in Wissenkerke. Daarnaast worden er, onder wisselende verantwoordelijkheid van de drie Protestantse gemeenten op Noord-Beveland, Onderwegkerkdiensten in Kats georganiseerd. Deze beginnen eveneens om 9.30 uur. Morgen wordt de Onderwegkerkdienst door Kamperland verzorgd.

Voor de diensten in de Opstandingskerk werken we nog steeds met opgave, omdat we nog wel de grens van 1,5 meter aan moeten houden en dus nog steeds slechts een beperkt aantal kerkgangers toe kunnen laten. U kunt zich (ook in de zomerperiode) aanmelden bij ds. Karin van den Broeke, 0113-404368 of kvandenbroeke@pgdeontmoeting.nl. Het spreekt vanzelf dat u thuisblijft als u klachten heeft die op corona zouden kunnen duiden of als u anderszins een quarantaineplicht heeft.
Voor de Onderwegkerk wordt door de organisatie ter plaatse gelet op het handhaven van de 1,5 meter-grens.

De diensten vanuit Kats zijn te beluisteren, de diensten vanuit de Opstandingskerk zijn met beeld en geluid te volgen. U kunt - als het allemaal goed gaat met de techniek - de diensten dus ook thuis meebeleven, live of later, via pgdeontmoeting.nl of via kerkdienstgemist.nl. U treft de Orde van Dienst voor de dienst in de Opstandingskerk hieronder aan.

Volgende week is ds. Ruben van Zwieten, met wie we via De Nieuwe Poort Zeeland nauw verbonden zijn, gastvoorganger in de Opstandingskerk.

Orde van Dienst 11 juli 2021: Vierde zondag van de zomer (kleur: groen)

9.30 uur Opstandingskerk te Wissenkerke

Voorganger: ds. Karin van den Broeke

organist: Leo Polderman