Delta voor Indonesië

Zendingsdienst

In het vorige bericht plaatsten we als zendingscommissies het onderstaande stukje. Gezien de huidige ontwikkelingen vanwege corona zien we ons genoodzaakt over te gaan op onze noodoplossing, zoals deze ook hieronder vermeld staat. U dient zich voordien wel aan te melden wanneer u diensten bij wilt wonen.

Op zondag 1 november 2020 wordt er weer een zendingsdienst gehouden. Dit keer wordt dit gehouden in Wissenkerke en de voorganger is ds. Jacolien de Lange. Evenals voorgaande jaren kan ook dit weer een mooie eilandelijke dienst worden. Het thema van deze dienst is verweven naar ons zendingsprojekt “Delta voor Indonesië” en wordt “Sterke vrouwen en gemeenschap der Heiligen”.

De collecte tijdens deze dienst komt ten goede aan het zendingsprojekt en wordt dan ook van harte bij u aanbevolen.

Omdat we ons er van bewust zijn dat het momenteel een bijzondere tijd is en het niet zeker is of het coronavirus nog steeds van ons de 1,5 meter eist zijn we ook berekend op een noodoplossing. In geen enkele kerk op Noord-Beveland kunnen  we dan een dienst eilandbreed houden. De dienst gaat dan wel gewoon door en alle predikanten gebruiken dan dezelfde schriftlezingen en liederen. Het thema  is op elk dorp zoals boven vermeld.

De predikanten krijgen elk een ander dorp aangewezen, n.l.
Wissenkerke : ds. Jacolien de Lange
Colijnsplaat  : ds. Karin van den Broeke
Kamperland  : ds. Arie Spaans
Deze diensten beginnen allemaal om 9.30 uur
* In Kortgene begint de dienst om 11.00 uur en wordt geleid door ds. Karin van den Broeke.

Het zou heel fijn zijn dat u dan ook deelneemt aan de collecte door overmaking op bankrekenening van de zending: Prot. Gemeente Wissenkerke-Geersdijk, rek.nr. NL30RABO0373733046 o.v.v. zendingsprojekt.

Mogen we op u rekenen?

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting