Vakantietas

Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Als hun klasgenootjes in de zomer op vakantie gaan, blijven zij achter. Kerk in Actie ondersteunt kerken en organisaties die armoede in Nederland bestrijden, bijvoorbeeld met de Actie Vakantietas.

Samen met plaatselijke kerken wil Kerk in Actie kinderen die opgroeien in armoede verrassen met een vakantietas. Bij Kerk in Actie kunnen vrolijke rugzakjes besteld worden, die vervolgens door gemeenteleden worden gevuld. U kunt dan denken aan zomerspeelgoed, een tegoedbon voor een ijsje of een kaartje voor het zwembad. Samen geven we deze kinderen een tas vol vakantieplezier.

Vandaag is de collecte bestemd voor de bestrijding van armoede onder kinderen en andere diaconale projecten van Kerk in Actie. Onze diaconie doet zelf ook mee aan de uitvoering van deze actie. Doet u mee door dit mogelijk te maken?

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting