Tweede dienst gehouden in De Nieuwe Poort Zeeland

Op 29 mei willen we in een Gemeenschappelijke Dienst de feestelijke opening vieren van onze nieuwe kerkruimte voor vieringen van PG De Ontmoeting te Noord-Beveland in Kortgene.

Het kerkgebouw in Kortgene dat nu in eigendom en beheer is van De Nieuwe Poort Zeeland, centrum voor ontmoeting en inspiratie, blijkt een hippe kerk voor ons te zijn.

Het koffiedrinken voor de dienst bevalt uitstekend. En als je eenmaal plaats genomen hebt rond de kansel, voelt het al snel heel verstrouwd. Op de pagina terugkijken kunt u alvast even sfeerproeven. Dankzij Leni de Kam beschikken we over een paar foto’s die u een indruk kunnen geven.

U vindt ze hier: (ja, het is een pagina voor leden en vrienden; als u geen toegangscode heeft, kunt u die aanvragen bij de scriba)

Terugkijken

Het geluid in de kerkzaal was vanmorgen in orde.

Volgende week hopen we ook de dienst te kunnen uitzenden.

 

Op zaterdag 14 mei kunt u GRATIS komen kennismaken in het gebouw. U kunt gratis kaarten krijgen voor een Cantateconcert in de kerk.

Klik hier om meer te weten te komen en uw kaarten te reserveren:

GRATIS Cantate in Kortgene in De Nieuwe Poort

Maar u bent natuurlijk ook welkom in de diensten op zondag. Elke zondag in mei om 11:00 uur. Koffie staat klaar vanaf 10:15 uur. Hartelijk welkom.

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting