Pinksteren – bevestiging ambtsdragers – houd moed, heb lief!

Aanstaande zondag, 31 mei, vieren we het Pinksterfeest. Het ontvangen van de Heilige Geest. Of, zoals ook wel gezegd wordt, de verjaardag van de kerk. De gemeente van Christus ontstond vanuit Pasen en Pinksteren.

Verdrietig genoeg vinden we als kerkelijke gemeenschap nog niet de ruimte om fysiek weer bij elkaar te komen. Dat zal waarschijnlijk ook nog minimaal tot 1 juli duren. En toch vormen we met elkaar een hartelijke geloofsgemeenschap.

Bijzonder feestelijk is het dat we in deze online-kerkdienst een wisseling van ambtsdragers zullen hebben. We verwelkomen hen met vreugde!

Wilt u de Orde van dienst ontvangen voor deze Pinksterviering, die live of later te beluisteren zal zijn vanaf zondagmorgen 9.30 uur, vanuit de Opstandingskerk in Wissenkerke. (www.pgdeontmoeting.nl/zondag)? Dat kan! Abonneer u op de Zondagsbrief die wij voor elke dienst uitbrengen. U kunt dan zien wat er komt en thuis of waar u ook bent meedoen.

Houd moed! Heb lief!

Dit is ook de tekst die op de banners (vlaggen) staat die we in de vier dorpen hebben opgehangen. Zij zijn een hoopvolle oproep ook in deze tijden van Corona.

Houd moed, heb lief!

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting