Ontmoetingsmogelijkheid woensdag 3 juni 15:30 uur

Deze tijd wordt getekend door Corona. Onze samenleving is daardoor ingrijpend veranderd. De naam ervoor is ‘de anderhalve meter samenleving’. Een half jaar geleden wist niemand dat dit eraan zat te komen. Toch is het nu een onontkoombaar feit.

Wat we veel horen is dat mensen het contact met elkaar best wel missen.

Dat geldt natuurlijk ook voor het contact met gemeenteleden van onze kerkelijke gemeente.

Het leek de pastorale raad (de ouderlingen en de predikant) daarom een goed idee een ontmoetingsmogelijkheid te scheppen, waarbij de 1,5 meter afstand wordt gerespecteerd en de ruimte waarin de ontmoeting plaatsvindt aan alle voorwaarden voldoet, die daaraan gesteld worden in de 1,5 meter samenleving . In het kerkgebouw gelden de maatregelen rond hygiëne zoals genoemd in het gebruiksplan.

Op alle woensdagen in juni zijn leden van de pastorale raad (inclusief onze predikant, ds. Karin van den Broeke) aanwezig in de kerkzaal van de Opstandingskerk in Wissenkerke, om u in de gelegenheid te stellen om hen en elkaar op een veilige manier op 1,5 meter afstand te ontmoeten.

Wij stellen ons voor dat dit een mooie aanvulling op de online-kerkdiensten is.

Het inloopuur vindt plaats in de Kerkzaal van de Opstandingskerk op alle woensdagen in juni van 15:30 tot 16:30 uur.

Als u deel wilt nemen moet u zich vooraf aanmelden. Dit om eventuele drukte te voorkomen. Wij zijn verplicht dit zo in te richten. U kunt zich aanmelden bij de predikant. Contactgegevens vindt u in de Kerkwijzer.

Graag tot woensdag 3 juni

De Pastorale Raad

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting