Online huisbezoek

Na de eerste dienst in het nieuwe jaar deden we een eerste poging om elkaar als gemeenteleden digitaal te groeten. Uiteraard zouden we elkaar veel liever weer fysiek ontmoeten, als dat veilig zou kunnen. Dat is op dit moment echter niet toegestaan. De pastorale raad heeft om die reden besloten de digitale ontmoeting nog wat nader te verkennen.

Op woensdag 3 februari, vanaf 19.30 uur, en op donderdag 4 februari, vanaf 14.00 uur wil de pastorale raad gelegenheid bieden om elkaar – als in een groothuisbezoek – te ontmoeten en te spreken. We zullen met kleine groepen van hooguit zes deelnemers werken, zodat een echt gesprek mogelijk is. Ouderling en predikant zullen voor een inhoudelijke in- en uitleiding zorgen.

Wilt u deelnemen? Meldt u dan aan bij de predikant en geef aan welke dag en tijdstip uw voorkeur heeft. Bij teveel aanmeldingen worden extra bijeenkomsten georganiseerd.

Aanmelding: kvandenbroeke@pgdeontmoeting.nl.

Als u zich aanmeldt, ontvangt u een digitale link naar de bijeenkomst waarvoor u bent ingedeeld. (Even wennen is het misschien wel, moeilijk is het niet.)

Geplaatst in Nieuws.

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting