Nieuwjaarswensen online

Op zondag 3 januari 2021 hebben we volgens rooster een gezamenlijke dienst in de Opstandingskerk in Wissenkerke. Omdat we in de lockdown zitten is deze dienst alleen online mee te maken. Daarom roepen wij u op: Kom naar de Online Nieuwjaarsbijeenkomst van Protestantse Gemeente De Ontmoeting op zondag 3 januari 2020 om 10:30 uur.

We waren altijd gewend elkaar na afloop van de eerste gezamenlijke dienst in het nieuwe jaar (in de Opstandingskerk) in een lange rij gelukkig nieuwjaar te wensen op weg naar de koffie. Nu gaat het iets anders. We kunnen elkaar alleen online de beste wensen toespreken. Dat gaat zo. Pak zelf koffie en ga naar onze website: pgdeontmoeting.nl. 

Volg de link Nieuwjaarswensen.

U komt eerst in een pagina met een korte uitleg en u kunt van daaruit door naar de online bijeenkomst van het Team: pgdeontmoeting.

In dit team komen alle deelnemers in beeld en kunnen zij om de beurt hun nieuwjaarswens uitspreken.

 

U komt eerst in een scherm waarin u gevraagd wordt: Hoe wilt u deelnemen aan de Teams-vergadering?

Kies de optie: Doorgaan in deze browser (een eventuele Pop-up kunt u eerst gewoon sluiten en daarna deze keuze aanklikken).

U komt vervolgens in een scherm waarin u kunt klikken op de knop Nu deelnemen.

Als u gevraagd wordt uw naam in te vullen, doe dit dan a.u.b. Als u gevraagd wordt om uw  camera aan te zetten, sta dit dan toe.

U wacht in de ‘lobby’ tot de scriba u toelaat. Omdat er mogelijk een rij wachtenden is, kan het even duren. Net als in het echt.

Nadat u bent toegelaten, komt u in beeld voor alle aanwezigen en kunt u een nieuwjaarswens met alle aanwezigen delen. Iedereen komt aan de beurt. De scriba geeft aan wie het woord krijgt. Alle andere deelnemers worden ‘gemute’. Dit om een   kakofonie te voorkomen. Duurt het u te lang, dan kunt u uw wens ook achterlaten in de chat. De chatbox vindt u door op het icoon voor de chatbox te klikken. Het icoon ziet eruit als een spraakballon met enkele regels (weergegeven als streepjes) erin.

Psalm 1

Psalm 1

NOTA BENE: de link wordt pas direct NA de dienst actief!

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting