kerststal

Kerstnachtdienst

Op Kerstavond, 24 december, staat vanaf 20:00 uur de Kerstnachtdienst online! Dit is een door Kees Nijsse gefilmde Kerstnachtdienst. Hij is in de afgelopen weken met tal van medewerkers uit onze gemeente gemaakt. Dit moet u beslist meemaken. U kunt de dienst kijken en beluisteren vanaf 20:00 uur. U kunt dus ook later op de avond starten. Dat is dus aan te passen. Maar mis het niet. Een prachtige invulling dus van uw Kerstavond. Met beeld en geluid. Toch even samen.

Om mee te kijken en luisteren kunt u gebruik maken van deze Youtube-link naar de Online-Kerstnachdienst. Deze link wordt actief op Kerstavond om 20:00 uur.

De preek moest hierdoor natuurlijk al twee weken van tevoren klaar zijn. We vragen uw begrip voor de predikant. Het laatste nieuws kunnen we daardoor natuurlijk niet meer meenemen. Ook wel leuk misschien om dit eraan te merken. Echt vooraf voor u gemaakt. Geniet ervan. Fijne Kerstavond gewenst. Met dank aan Kees Nijsse en alle andere medewerkers. Zij die in beeld komen. En zij die achter de schermen geholpen hebben!

U kunt de dienst ook volgen via de knop Vier met ons mee op de startpagina van deze website of via Kerkdienstgemist.nl

 

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting