Jaarrekening 2021 beschikbaar

Jaarrekening

In de vergadering van de kerkenraad op 20 juni heeft de kerkenraad de jaarrekening vastgesteld. De jaarrekening ligt ter inzage bij de voorzitter van het College van Kerkrentmeesters, de heer Marion Goedhart. U kunt de jaarrekening ook inzien op de website.

Ga naar www.pgdeontmoeting.nl. Helemaal onderaan de pagina links staat in de oranjegekleurde voet van de pagina onder het kopje ‘Geloof’ het woord: Zondagsnieuws. Wanneer u daar met de pijlaanwijzer naartoe gaat en  erop klikt, komt u op de bladzijde Zondagsnieuws. U ziet daar een gekleurde LINK: LEDEN & VRIENDEN. Als u daarop klikt, komt u op een bladzijde die toegang geeft tot een besloten deel van de website.

Om toegang te krijgen moet u een wachtwoord intoetsen. Dit wachtwoord kunt u vragen door een mail te sturen naar: scriba@pgdeontmoeting.nl. Het wachtwoord is alleen beschikbaar voor LEDEN & VRIENDEN. Als u tot de leden behoort, die regelmatig de foto’s of de Pastoralia bekijken, dan heeft u het wachtwoord al. Bekende gebruikers krijgen elke drie maanden een nieuw wachtwoord toegestuurd. Het wijzigt aan het begin van elk kwartaal.

Vragen over de jaarrekening kunt u stellen aan de voorzitter van het College van Kerkrentmeesters, de heer Marion Goedhart: mgoedhart@pgdeontmoeting.nl.

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting