Inspiratiefestival

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021

vindt de volgende editie van het Inspiratie-Festival plaats op Terschelling.

Elkaar weer zien en horen. Wij hebben er zin in: vieren, zingen, delen, ontmoeten, inspireren, wandelen, fietsen, bezielen, beleven, verbinden en nog veel meer. Heerlijk uitwaaien in de herfstvakantie op Terschelling, het ei-land aan de overkant.

Ben je geīnteresseerd in geloof, betrokken bij een kerk of op zoek naar inspiratie? Dan mag je het landelijke Inspiratie-Festival 2021 niet missen. Hier ontmoet je mensen die ook op zoek zijn, ervaringen willen delen of zich verder willen ontwikkelen. Het is een uniek festival op het mooie eiland Terschelling, dat in het teken staat van bezinnen, inspireren en ontmoeten. Samen op zoek gaan naar wat jou inspireert, verbindt en bezighoudt.

Er zijn theatervoorstellingen, debatten over wat ons bezighoudt rond kerkzijn, creatieve vieringen, gelegenheid om samen te zingen of om naar muziek en zang te luisteren in de kleine kerkjes op het eiland en een paar dagen heerlijk uitwaaien. Het eiland is dan bevolkt door mensen die met kerk en geloof en inspiratie bezig zijn. Heel veel kansen op insiprerende ontmoetingen met mensen di actief kerkelijk betrokken zijn.

 

De belofte van het fstival:

We hopen een brede oecumenische landelijke beweging op gang te brengen!

Dat is nogal wat. Dat is zo. Het festival is in de afgelopen jaren uitgegeroeid van een activiteit van kerkenraden in het Noorden van het land, tot een landelijk festival dat open staat voor kerkelijk betrokken actieven uit alle kerken. Doe mee. Meld je aan, alleen of met een groep(je).

 

Opgeven kan nu al. Ds. van den Broeke gaat ook.

Meer weten?

Uitnodiging bekijken?

 

 

Uitnodiging door ds. Mathilde de Graaf

‘Het is een vrolijk makend en inspirerend evenement voor diegenen die in Nederland bijdragen aan de vormgeving van het kerkelijk leven. Een rijkgeschakeerd aanbod van activiteiten zorgt ervoor dat je een paar aangename dagen tegemoet gaat. Tegelijkertijd zorgt je deelname aan het programma ervoor dat je veel ideeën en inspiratie opdoet die je mee kunt nemen naar je eigen dagelijkse context.’

‘Of het nou een creatieve viering is, een verstild avondlied, een meditatieve wandeling, een scherp debat, een ontroerend theaterstuk of een oefening in Bijbellezen: je zult zelf waarschijnlijk een aantal malen aangenaam verrast worden. De wijze waarop jouw ziel geraakt en je verstand geprikkeld wordt, neem je vervolgens ook mee terug naar huis. Als het goed is, ben je na het festival flink opgeladen. Dat doet jou en je omgeving goed,’ concludeert Van den Broeke.

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting