Ik was in de gevangenis …

Ik was in de gevangenis

Ik was in de gevangenis en u bent bij Mij gekomen” (Mattheüs 25:36).

Deze week collecteren wij voor

Gevangenenzorg Nederland

Gevangenenzorg Nederland is een vrijwilligersorganisatie voor gevangenen, tbs-patiënten en hun familieleden. De kernwaarden van Gevangenenzorg Nederland zijn: barmhartige gerechtigheid, respect, vrijwilligheid en competentie. Gevangenenzorg Nederland gelooft in herstel en wil gevangenen begeleiden naar een hoopvolle toekomst zonder criminaliteit, en wil hun familieleden ondersteunen tijdens de gevangenschap.

De belofte van Gevangenenzorg Nederland is: Geloof in herstel. Zij bezoeken gevangenen vanuit de Bijbelse opdracht: “Ik was in de gevangenis en u bent bij Mij gekomen” (Mattheüs 25:36). Ieder mens is een schepsel van God en ieder mens krijgt een nieuwe kans.

 

Corona heeft het bezoekwerk moeilijker gemaakt. Maar de 500 vrijwilligers van Gevangenzorg Nederland blijven ook nu werken vanuit de belofte: Geloof in herstel.

Prachtig, om dat op zondag pasgeboren kinderen te zien: broeders en zusters die ons zo voorgaan op de weg van onze Heer.

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting