De Nieuwe Poort Zeeland

De Nieuwe Poort Zeeland 

De verbouwing van de Nicolaaskerk vordert gestaag. Het kerkgebouw van de stichting De Nieuwe Poort Zeeland begint er steeds mooier uit te zien. Zowel buiten als binnen.

Deze week ontvingen wij twee foto’s van het plaatsen van de glazen pui in de nieuwe poort tussen de ‘Kortgeense Zaal onder de Toren’ en de kerkzaal van de Nicolaaskerk in De Nieuwe Poort Zeeland (onze dorpen raken steeds meer verbonden). Meer en meer wordt duidelijk hoe fraai het geheel gaat worden.

Jozef was een timmerman, Miskotte was een dominee van naam die ooit predikant in Kortgene was, maar dominee Ruben van Zwieten is in elk geval ook een bouwmeester. We kijken ernaar uit, dat we straks weer kerkdiensten en andere activiteiten in de vernieuwde kerk in Kortgene kunnen gaan houden. Op dit moment kunnen we nog niet met zekerheid zeggen wat de openingsdatum zal worden. We hopen met een maand meer duidelijkheid te kunnen geven. Ook al, omdat dan bekend moet worden waar we de kerkdienst op Startzondag zullen houden. Vooralsnog is het overigens ook zeer goed toeven in De Katse Kerk!

Kees Blok, scriba ‘

Geplaatst in Nieuws.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting