1e Advent – Kliederkerk

Morgen begint de Adventstijd. De tijd van hoop en verwachting, de tijd van uitzien naar Licht in alle duisternis.

Klik hier voor de uitnodiging voor de Kliederkerk

We beginnen deze Adventsperiode op een bijzondere manier. In Wissenkerke is er, voor alle kinderen uit onze dorpen, een Kliederkerk. Het eerste gedeelte heeft, op speelse wijze, de vorm van een echte kerkdienst en is ook online te beluisteren (vanaf 9.30 uur). Voor de kinderen (en hun ouders of begeleiders, als die dat willen) volgt er nog een tweede deel waarin geknutseld wordt en waarin de kinderen iets lekkers krijgen.

Als je ouders, opa en/of oma zin hebben om mee te komen, zijn ze van harte welkom. Je moet je wel tevoren opgeven! (in verband met de maatregelen Covid-19 natuurlijk)

Dit doe je bij: Karin van den Broeke 0113-404368 of kvandenbroeke@pgdeontmoeting.nl

Klik hier voor de uitnodiging voor de Kliederkerk

Geplaatst in Nieuws.