Vrijwilliger worden

In de Protestantse Gemeente de Ontmoeting zijn meer dan driehonderd vrijwilligers actief, die deelnemen aan één of meer vrijwilligersgroepen. Veel vrijwilligerswerk is zichtbaar, zoals bijvoorbeeld het koffie schenken rond de dienst, maar veel werk wordt ook achter de schermen verzet.

Helpt u ook?

Bezoekt u de kerk regelmatig? Misschien vindt u het dan ook leuk om uw steentje bij te dragen als vrijwilliger. Er is voor elke agenda een passende klus te vinden! Het werk geeft niet alleen veel voldoening, maar is bovendien leerzaam, gezellig en hard nodig. Hieronder vindt u een overzicht van openstaande vacatures.

Openstaande vacatures:

Beheerder website

We zoeken nog iemand die het leuk vind om ongeveer 2 uur in de week de site bij te houden. Daarmee bedoelen we het technisch onderhoud, maar ook het redactiewerk van bijdragen vanuit de gemeente.

Meer informatie: R. den Hertog

Vrijwilligers rommelmarkt Kortgene

Wilt u meehelpen bij de voorbereidingen of de verkoop, graag! Of heeft u spullen die nog goed bruikbaar zijn, neemt u dan contact op met Jan Bosselaar 0113-302876

Geplaatst in Info.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting