Trouwen

Trouwen is een bijzonder overgangsmoment in een mensenleven. De kerk biedt allerlei mogelijkheden om hier bij stil te staan.

Trouwen in de kerk

Trouwplannen? Er zijn uitstekende redenen om op jullie trouwdag naar de kerk te gaan. Misschien zijn jullie van jongs af aan lid van de kerk en is de keuze om in de kerk te trouwen min of meer vanzelfsprekend. Misschien gaat het jullie niet zozeer om de kerk, maar willen jullie je liefde wereldkundig maken tegenover God en mensen. Of jullie zoeken steun en zegen voor de weg die jullie samen gaan. Hoe het ook zij: iedereen kan in principe in de kerk trouwen. De vraag is alleen: hoe vind je een kerk die goed bij u past?

Als je lid bent van de kerk, weet je vermoedelijk de weg naar de kerk goed te vinden. Maar wat nu als je geen lid bent van de kerk? Weet dan dat Protestantse Gemeente de Ontmoeting zich openstelt voor trouwlustige stellen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de wijze waarop de kerk van betekenis kan zijn op jullie trouwdag, informeer dan bij de predikant of neem contact met ons op.

Geplaatst in Info.

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting