Lid worden

Wilt u uw krachten inzetten voor een gemeenschap van doeners en zoekers? Bent u op zoek naar een plaats om op adem te komen? In onze gemeente bieden wij ruimte en dagen wij elkaar uit om Gods weg voor ons te zoeken en te volgen.

Vormen van betrokkenheid

Er zijn verschillende manieren om je betrokkenheid bij de Protestantse Gemeente de Ontmoeting vorm te geven. Een van de ouderlingen of de predikant kan je daar meer over vertellen. De Protestantse Gemeente de Ontmoeting heeft een scala aan activiteiten waaraan je kunt deelnemen, variërend van jeugddiensten tot zangochtenden en van kerkdiensten tot buitenlandse projecten, georganiseerd door Jongeren4Jongeren. Natuurlijk is er – op verzoek – ook aandacht voor pastorale begeleiding op momenten in je leven wanneer je daar behoefte aan hebt.

Wat kost het om lid te worden

In principe zijn wij voor iedereen beschikbaar, met of zonder geld. Omdat we toch verschillende vaste lasten hebben krijgen de leden jaarlijks een verzoek voor een bijdrage aan de kerk. Wij zijn geheel afhankelijk van deze giften en gebruiken het voor de kerkdiensten en het werk van de predikant. Gemiddeld wordt hier zo’n 250 euro gegeven.

Aanmelden

Wilt u ook meedoen, meldt u dan aan door een bericht te sturen naar onze administrateur. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overschrijven naar een andere gemeente of uitschrijven

Wilt u zich als lid laten overschrijven naar een andere gemeente of uitschrijven bij de Protestantse Gemeente de Ontmoeting, stuur dan een bericht naar onze administrateur en liefst ook de reden daarvan. U ontvangt een bevestiging van uw overschrijving of uitschrijving.

Geplaatst in Info.
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting