eredienst

Eredienst

Wanneer u met anderen uw geloof en twijfel wilt delen bent u van harte welkom in onze erediensten. Onze diensten beginnen om 9:30 in de Opstandingskerk (Voorstraat 20 in Wissenkerke) en om 11:00 in de Nicolaaskerk (Kerkgang 2 in Kortgene) of de Katse Kerk (Kerkstraat 3 in Kats).

Als u het gebouw binnen gaat naar de kerkzaal staat er een vrijwilliger klaar om u welkom te heten en u wegwijs te maken. Hij of zij staat er voor u, dus stel gerust uw vragen. Rond de diensten is er ruimte voor ontmoeting, voor een praatje en ook voor het geloofsgesprek.

We zingen uit het nieuwe liedboek en er liggen exemplaren voor u klaar voor als u het fijn vindt om mee te zingen.

Welkom!

Elke zondag is er oppas en kindernevendienst.

Maaltijd van de Heer

In de Opstandingskerk is zesmaal per jaar een open Heilig Avondmaal, wij vieren dit lopend. In de Nicolaaskerk en de Katse Kerk vieren we de Maaltijd van de Heer gemiddeld elke maand, we vieren dit staand in een kring. Bij beide vieringen zijn ook kinderen van harte welkom.

Autovervoer

Indien u graag vervoer heeft naar en van de kerk kunt u dit via het contactformulier aangeven. Doe het gerust!

Kerkdiensten via internet of via een speciale ontvanger
U kunt onze kerkdiensten ook beluisteren op deze pagina.

Daarnaast kunt u de kerkdiensten beluisteren via een speciale ontvanger, het Lukas-kastje. Het kastje maakt verbinding met de kerkomroep via uw eigen telefoonlijn en/of via uw internetaansluiting.

Informatie hierover kunt u opvragen via het contactformulier.

Geplaatst in Info en getagd met .