Morgendienst Opstandingskerk

Wanneer:
21 augustus 2022 @ 09:30 – 10:30
2022-08-21T09:30:00+02:00
2022-08-21T10:30:00+02:00
Waar:
Opstandingskerk
Voorstraat 20
4494EW Wissenkerke

Voorganger: dhr. J. Verbruggen, Tholen

De diakenen collecteren vandaag voor het werk van Stichting Mission to Seafarers Vlissingen

Een thuishaven voor iedereen.

Wereldwijd zijn op schepen vele duizenden mannen en vrouwen werkzaam. In de transportsector, op cruiseschepen of in de internationale koopvaardij, elk schip heeft een bemanning nodig om te kunnen varen.

Ook al zijn bemanningen op een schip dat voorbij vaart niet zichtbaar, elke zeevarende is een mens als ieder ander, met het verschil dat hij of zij werkzaam is in een buitengewone omgeving en onder buitengewone omstandigheden.

Altijd als er de gelegenheid is voor zeevarenden om tijdens een oponthoud in de haven het schip te kunnen verlaten, is het belangrijk dat er een plek is waar zij naar toe kunnen.

Al sinds vele decennia zorgt de Stichting “Mission to Seafarers Vlissingen” ervoor, dat er zo’n plek bestaat waar zeevarenden terecht kunnen, ongeacht hun nationaliteit, geslacht, geaardheid, geloof of sociale status.

A home away from home betekent tijd doorbrengen bij een biertje met collega’s, bellen met je familie thuis, in gesprek gaan met iemand die even wil luisteren.

Een havenpastor, enkele betaalde krachten en vele vrijwilligers maken dit mogelijk.

Zeven dagen in de week – 365 dagen per jaar.

Havenpastor Pascal Hanschin

The Mission to Seafarers Vlissingen

Gevangen aan boord

Geplaatst in .
Avatar

PGdeOntmoeting

Protestantse Gemeente te Geersdijk, Kats, Kortgene en Wissenkerke | Ruimte voor feest | Ruimte voor verdriet | Ruimte voor God | Ruimte voor ontmoeting