Morgendienst Kortgene

Kortgene
Morgendienst Kortgene @ Kerkgebouw De Nieuwe Poort

Voorganger: ds. A.P. van der Maas, Wemeldinge

Onze diakenen collecteren deze zondag voor: Missionair Werk, oog voor kinderen in pioniersplekken.

Kenmerkend voor pioniersplekken van de Protestantse Kerk in Nederland is dat zij aansluiting zoeken bij de leefwereld van de bezoekers door het evangelie te delen op een manier die bij hen past. Zo hebben kinderen bij pioniersplek Het Badhuis in Zwijndrecht hun eigen plek. Bij de kidsclub en BadhuisForYouth is er alle ruimte voor gezelligheid, leuke activiteiten en goede gesprekken. De Protestantse Kerk ondersteunt het werk van deze nieuwe vormen van kerk zijn door heel Nederland.

Bekijk hier de collecteflyer met informatie over dit werk.

Meer informatie vindt u hier:

Geplaatst in .