Zondagsbrief 1 augustus 2021

Zondagsbrief 1 augustus 2021 - online diensten die live bijgewoond kunnen worden
voor de diensten van Protestantse gemeente De Ontmoeting te Noord-Beveland

Morgen is mw. A. Datema, Koudekerke, onze gastpredikant in de Opstandingskerk in Wissenkerke. We heten haar van harte welkom. In deze dienst is dhr. Kees Borgdorff organist.

Deze weken zijn er steeds diensten, zoals gebruikelijk, om 9.30 uur in de Opstandingskerk in Wissenkerke. Daarnaast worden er, onder wisselende verantwoordelijkheid van de drie Protestantse gemeenten op Noord-Beveland, Onderwegkerkdiensten in Kats georganiseerd. Deze beginnen eveneens om 9.30 uur. Morgen wordt de Onderwegkerkdienst door De Ontmoeting georganiseerd en zal dhr. Frans van der Heijde gastvoorganger zijn in een Zeeuwse dienst. Anja Kopmels verzorgt de muzikale medewerking in deze dienst. Henk Tazelaar zal organist zijn.

Voor de diensten in de Opstandingskerk werken we nog steeds met opgave, omdat we nog wel de grens van 1,5 meter aan moeten houden en dus nog steeds slechts een beperkt aantal kerkgangers toe kunnen laten. U kunt zich (ook in de zomerperiode) aanmelden bij ds. Karin van den Broeke, 0113-404368 of kvandenbroeke@pgdeontmoeting.nl. Het spreekt vanzelf dat u thuisblijft als u klachten heeft die op corona zouden kunnen duiden of als u anderszins een quarantaineplicht heeft.
Voor de Onderwegkerk wordt door de organisatie ter plaatse gelet op het handhaven van de 1,5 meter-grens.

De diensten vanuit Kats zijn te beluisteren, de diensten vanuit de Opstandingskerk zijn met beeld en geluid te volgen. U kunt - als het allemaal goed gaat met de techniek - de diensten dus ook thuis meebeleven, live of later, via pgdeontmoeting.nl of via kerkdienstgemist.nl. U treft de Orde van Dienst voor de dienst in de Opstandingskerk hieronder aan.

Volgende week is ds. A.C. den Hollander, Oostkapelle, gastvoorganger in de Opstandingskerk.

Vakantie ds. Karin van den Broeke
Van maandag 26 juli tot en met zondag 15 augustus is ds. Karin van den Broeke weliswaar ‘gewoon’ thuis, maar wil ze zoveel als mogelijk vakantie houden. Bij crisispastoraat is zij echter wel beschikbaar.

Orde van Dienst Opstandingskerk 1 augustus 2021: Zevende zondag van de zomer kleur: groen)

Voorganger: mw. A. Datema

organist: Kees Borgdorff