Zondagsbrief, 11 april 2021 - online

Zondagsbrief 11 april 2021 - online Paasmorgen
voor de dienst van Protestantse gemeente De Ontmoeting te Wissenkerke, Geersdijk, Kats en Kortgene

‘Sta op! Een morgen ongedacht,
Gods dag is aangebroken.’

Zondag 11 april is het ‘Beloken Pasen’. Die mooie zondag in het jaar, waarin we ons de ogen nog eens uitwrijven en ons afvragen wat die verhalen over Opstanding waard zijn. Waar worden al die grote woorden waarachtig in ons eigen leven?

En wat zijn we dankbaar dat we sinds enkele weken beeld hebben bij het ‘beluisteren’ van de kerkdienst! We hebben gemerkt dat het prima werkte via kerkdienstgemist.nl, maar dat de link vanaf onze eigen website nog geen beeld opleverde. Daar wordt in de komende weken aan gewerkt.
Overigens: bezoekt u de website, www.pgdeontmoeting.nl, wel! Regelmatig staan er nieuwe berichten, die met het wel en wee van onze gemeente samenhangen.

Voorganger op 11 april is ds. Karin van den Broeke. Organist is Leo Polderman. De zang wordt verzorgd door Krijn Begthel en Rachel Will.
Op zondag 18 april wordt de dienst om 11.00 uur vanuit Kats gehouden. Ds. Ruben van Zwieten (met wie we via De Nieuwe Poort volop verbonden zijn) is dan onze gastvoorganger.

De online-diensten zijn live of later te beluisteren en bekijken via pgdeontmoeting.nl of via kerkdienstgemist.nl. U treft u de Orde van Dienst hieronder aan.

Gemeenteleden kunnen ook pastorale mededelingen inzien. Dit kan via de website, op een vergrendeld gedeelte. De code is opvraagbaar bij scriba@pgdeontmoeting.nl. Het is niet toegestaan deze mededelingen door te sturen aan niet-gemeenteleden. Met het beschikbaar maken van deze berichten hopen we het onderling meeleven met elkaar te bevorderen. De code die u voor het meeleven gebruikt, kunt u ook gebruiken voor het kopje ‘terugkijken’: daar staan foto’s waarop gemeenteleden herkenbaar zijn. Die foto’s mogen we niet zomaar via internet beschikbaar stellen, op deze wijze kan het wel. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld vrolijke foto’s van kinderen met Palmpasenstokken te zien.

Nu er niet gecollecteerd kan worden tijdens de diensten, is het fijn als u bereid bent om via de bank uw giften over te maken:

Wissenkerke – Geersdijk

CvK

Kats – Kortgene

CvK
NL 16 RABO 03737.23.598

NL 31 RABO 03737.38.072

scriba PG De Ontmoeting te Noord-Beveland i.w.

Liturgie voor zondag 11 april 2021, Protestantse gemeente De Ontmoeting,

Opstandingskerk te Wissenkerke, 9.30 uur

Vooraf: orgelspel

Welkom en mededelingen door Ouderling van Dienst